Auto huren Londen Gatwick luchthaven

Auto huren Londen Gatwick luchthaven

Londen is een stad met veel groene longen. Er zijn meer dan honderd parken, waarvan acht koninklijke. Elke buurt heeft wel een park. Ze variëren van klein tot zeer groot en van wild tot gecultiveerd. De grote parken worden zorgvuldig onderhouden. Het bekendste park is Hyde Park. Hier worden grote evenementen als Live 8 2005 en het buitengedeelte van de Last Night of the Proms georganiseerd. Belangrijke bezienswaardigheden in het park zijn Speakers’ Corner en de Prinses Diana-herdenkingsfontein. De koninklijke parken zijn Hyde Park, Bushy Park, Green Park, Greenwich Park, Kensington Gardens, Regent’s Park, Richmond Park en St. James’s Park. Andere bekende parken zijn Holland Park, Alexandra Park, Battersea Park, Hampstead Heath en Kew Gardens. Een huurauto regelen is bij ons heel simpel. Je belt ons of je boekt online. Check goed de aankomst- en afhaaltijden en de vertrek- en inlevertijden om onnodige extra huurdagen te vermijden.

 

Londen is toonaangevend op het gebied van klassieke muziek en popmuziek. Met het London Symphony Orchestra en het Royal Philharmonic Orchestra heeft de stad twee orkesten van wereldklasse in huis. Grote platenmaatschappijen als Decca Records en EMI hebben Londen als thuisbasis. The Beatles namen hun grootste hits en albums op in de Abbey Road Studios. Londense bands en muzikanten als David Bowie, The Kinks, Queen, The Rolling Stones, The Who, Madness, Gorillaz, Bloc Party en Coldplay zijn wereldwijd gerespecteerd. Londen is de bakermat van de punkmuziek. Londense bands als Sex Pistols en The Clash hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan dit genre.

 

Kortom een vakantie op Londen is super. Er zijn mooie parken, pleinen en bezienswaardigheden en als deze wat verder van je hotel liggen, dan is het ideaal om een huurauto te regelen. Je bent dan mobieler dan met het openbaar vervoer en kunt naar alle leuke en gezellige plekken die in de londen liggen. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor je van A tot Z en ook de verzekeringen zijn All-inclusive zonder addertjes onder het gras wat betreft het eigen risico. Daarom Auto Huren Londen.


Auto huren Londen Gatwick luchthaven

Veel andere verhuurbedrijven van auto’s hanteren vreemde regels wat betreft de verzekeringen. Vooral de afkoop van het eigen risico is iets waar veel mensen problemen mee hebben. Bij ons is hier geen enkele onduidelijkheid over. Alles is helder en duidelijk. Een passende verzekering en een onbeperkt aantal kilometers maken dat U optimaal kunt genieten van Uw vakantie in Londen.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Londen huren we de auto zeker weer bij huurautolonden.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij huurautolonden.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers